Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Faaliyet Alanlarımız

1-TİCARET VE ŞİRKETLER HUKUKU:

Şirket kuruluşları, genel kurulların düzenlenmesi, şirket esas sözleşmelerinin hazırlanması ve değiştirilmesi, pay devirleri, ortaklar arası şirket idare sözleşmeleri, genel kurul kararlarının iptali, ön incelemelerinin ve hukuki altyapılarının hazırlanması,
Kıymetli evrak hukukuna dayalı çek, senet, poliçe gibi kambiyo senetlerinden doğan alacak ve iptal davaları ile takiplerinin yürütülmesi
Cari hesap, kira, alım-satım, kredi, bayilik sözleşmelerinin düzenlenmesi ve bu sözleşmelerden doğan davalar ile icra takiplerinin yürütülmesi konularında hizmetler verilmektedir.
Şirketler Hukukundan doğan Haksız Rekabet, Anonim Şirketlerde Azınlık haklarının Korunması davalarında ve Şirketlere hukuki danışmanlık vermektedir.


2-BANKACILIK VE FİNANS HUKUKU:

Banka ve diğer finans şirketlerinin her türlü hak ve alacaklarının takipleri, ipotek ve teminatlı işlemlerden, kredi sözleşmelerinden, Leasing ve faktöring işlemlerinden doğan davaların takibi ve sonuçlandırılması hizmeti verilmektedir.


3-AİLE HUKUKU:

Gerek Türk Hukuku gerekse de Uluslararası Hukuk elementleri içeren tavsiyelerin sunumu,boşanma davaları,nafaka davaları,evlat edinme,tenfiz davaları evlilik sözleşmesi düzenlenmesi konularında hizmet verilmektedir.


4-MİRAS  HUKUKU:

Yasal mirasçılar ve miras payları, mansup mirasçı, saklı pay, tenkis, muris muvazaası, reddi miras ve reddin iptali davaları, feragat, ıskat, vasiyetname, veraset ilamı, tereke, tasarruf nisabı, sağlar arası işlemler, ölüme bağlı tasarruflar ve iptali davası konularında hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmeti verilmektedir.


5-EŞYA HUKUKU:

Gayrimenkul davaları, tapu iptali ve tescili, men-i müdahale davaları, kamulaştırma, izale-i şuyuve  tahliye davaları,kat mülkiyetinden doğan davalar konusunda hizmet verilmektedir.


6-İŞ, SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU:

İhbar ve kıdem tazminatı ve iş kazalarından doğan tazminat davaları,bireysel iş sözleşmeleri,sosyal güvenlik kurumları ve vatandaşlar arasında doğan davalar konusunda hizmet verilmektedir.


7-FİKRİ VE SINAİ HAKLAR HUKUKU:

Marka,patent,endüstriyel tasarım,faydalı model haklarının korunması için Türk Patent Enstitüsü’ne başvuruda bulunulması, Fikri ve sınai haklarla ilgili ihtilaflarda müvekkillerin mahkemelerde temsil edilmesi ,v.b konularda hizmet verilmektedir.


8-İCRA VE İFLAS HUKUKU:

İcra ve İflas hukuku alanında İcra/İflas Takipleri ve Tasarrufun iptali, İstirdat, İstihkak, İtirazın İptali, Menfi Tespit ve İflas Davaları konularında hizmet verilmektedir.


9- MADEN HUKUKU:

Maden arazilerinde ve lisanslar üzerinde hukuki inceleme, lisanslar ve lisans haklarının elde edilmesi, devri, kazanılması, maden sözleşmelerinin müzakeresi ve hazırlanması, maden firmalarının fikri haklara, birleşme ve devralmalara ilişkin meselelerde temsil edilmesi gibi hukuki hizmetler verilmektedir.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider